• slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
Duyurular

COKYADER BANKA HESAP  BİLGİLERİ"

BANKA           :  Ziraat Bankası Yenişehir Şubesi

ADRES           : Atatürk Bulvarı Kızılay/Ankara

ALICI ADI      : Çorum İli Oğuzlar İlçesi Kızılcapelit Köyü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, olarak yazınız.

HESAP NO    : 39867721-5001
İBAN NO        : TR 30-0001-0004-7139-8677-21 5001


Değerli hemşehrilerimiz saygı değer üyelerimiz, web sitemize reklam vererek  derneğimize değerli katkılatınızı bekliyoruz. Derneğe aidat borcu olan üyelerimiz var ise aidatlarını ödemesini  rica ediyoruz.bekliyoruz.


 


Ankara Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 0   0
EURO 0   0
       
Özlü Sözler
Bir insana yapılacak en büyük kötülük, ona umut verip sonra hiçbir şey olmamış gibi gitmektir. Friends
Ziyaretçi Bilgileri
Bugün: 84
Dün: 96
Toplam: 126527
2010 Yılı  Tarihinden İtibaren Derneğimizce SMS Toplu Mesaj Programı Kullanılmaktadır.

  • Bildiğiniz gibi köylülerimiz arasındaki haberleşmeyi daha hızlı, kolay ve ucuz bir şekilde sağlamak için 2010 yılı  tarihinden itibaren Derneğimizce SMS toplu mesaj programı kullanılmaktadır.

 

  •  Toplantı, düğün, nikah, nişan, sünnet, mevlit, asker uğurlamaları, bayramlaşma, cenaze gibi tüm konulardaki duyurularınızı köylülerimize çok kısa bir zaman diliminde SMS programı ile  anında haberdar edebiliyoruz.

 

  •  Köylülerimize dernek ile ilgili toplantı, cenaze vb. duyuruları ücretsiz olarak gönderilmektedir. Şahsi duyurularda ise SMS programı, talepte bulunan kardeşimizin isteği doğrultusunda belirli bir ücret karşılığında verilmektedir. Talebin tüm köylülerimize (Ankara-Çorum İstanbul, diğer il ve ilçelerde) ikamet eden köylülerimize  düğün, nikah, nişan, sünnet, mevlit, asker uğurlamaları. SMS programı ile  anında haberdar edebiliyoruz

 

  • Köyümüz dışında ikamet eden kardeşlerimizden (Ankara-İstanbul, diğer il ve ilçelerde) geneline yapılan duyurulardan istifade etmek isteyen köylülerimize de SMS  programından hizmet verilmektedir. (Talebinizi Bekir Şahin’e  iletmeniz gerekmektedir.)

 

  • Sistemde var olan  telefon numaraları esas alınarak SMS programı uygulanmaktadır. Cep ya da ev numaralarındaki  değişiklikleri bizlere bildirmeniz size uzanan iletişim köprülerimizi daha da sağlamlaştıracaktır. Telefon rehberinde isimleri bulunmayan köylülerimiz dernek yönetimleri ya da sitede yer alan  iletişim bölümündeki bilgilerden  yararlanarak bizlere ulaşabilirler.

 

  • Bizlere ulaşın iletişim çağının nimetlerinden hep birlikte doyasıya yararlanalım.

 

  • Kızılcapelit Köyü Düğünleri Davetiye ilanları ve Paylaşım Sayfasına Hoş Geldiniz.Kızılcapelitli Köylülerimiz Düğün ilanlarınızı derneğimizin web sitesinde  uzak yakın tüm Köylülere buradan duyurabilirler. Bu sayede tüm hemşerileriniz düğünlerinizden haberdar olacaklardır.

 

  • Sizleri tanımak isteyenler için ise Kızılcapelit köyü  düğünleri nasıl yapılır yörenizin adetleri nelerdir gibi soruların cevaplarını yazılarınız ile anlatabilirsiniz

 

  • Kızılcapelit Köyünde şuan bulunan insanlardan çok daha fazlası Kızılcapelit köyü dışında yaşamaktadır. Bu siteyi Türkiye'nin çeşitli illerinde ve yurtdışında olan köylüler  Köyümüzde bulunan insanlar arasında bir iletişim köprüsü olması için tasarladık.

 

  • Kızılcapelit Köyünde veya Kızılcapelit köyü dışında yaşayan insanlarımız düğünlerini, nişan söz gibi özel günlerini dünyanın her yerindeki Kızılcapelitli köyü halkına duyurabilirler.

 

  • Oğuzlar  ilçesi Kızılcapelit Köyü düğünleri davetiyelerini görmek için www.cokyader.com  web sayfasını sıklıkla ziyaret edin Kızılcapelit köyü düğünlerinden habersiz kalmayın.

 

Sizlerin Gören gözü, işiten kulağı Hepsinden önemlisi sizlerin sesi olalım.

Saygılarımızla.


26.10.2019

Okunma Sayısı: 673


3.14.6.194








DİĞER HABERLER

Başkan'ın Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama
Son Ziyaretçi Yorumları
Ali Osman YUMAK
Köyümüzde ilkler lingini hazırlayan kişi yanlış yapmıştır. Köyümüze ilk Kanalizasyon ( pis su ) giderini ve evlere ilk şebeke suyu alınmasını Babam Hasan YUMAK tarafından yapılması sağlanmıştır. Bilenler iyi bilir bilmeyen gençlerimize yanlış bilgi aktarılmasın Lütfen...

Ömür Ersen
Yapılan site gayet güzel. Aidat borcu sorgulama bölümü de gayet güzel olmuş. http://www.otomatikkapiankara.net/

Bekir Şahin
Biz bizler olarak yapılana destek olmalıyız yapılan kötü olursa eleştirelim düzeltelim .yapılan güzel olursa daha iyisini daha fazlasını yapmak için daha teşvikçi olalım saygılar emekleriniz ballı yüreğiniz sağlam olsun


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler

Çorum Kızılcapelit Köyü Derneği

© Copyright 2019  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. Dernek Sitesi | Köy Sitesi


Top