• slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
Duyurular

COKYADER BANKA HESAP  BİLGİLERİ"

BANKA           :  Ziraat Bankası Yenişehir Şubesi

ADRES           : Atatürk Bulvarı Kızılay/Ankara

ALICI ADI      : Çorum İli Oğuzlar İlçesi Kızılcapelit Köyü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, olarak yazınız.

HESAP NO    : 39867721-5001
İBAN NO        : TR 30-0001-0004-7139-8677-21 5001


Değerli hemşehrilerimiz saygı değer üyelerimiz, web sitemize reklam vererek  derneğimize değerli katkılatınızı bekliyoruz. Derneğe aidat borcu olan üyelerimiz var ise aidatlarını ödemesini  rica ediyoruz.bekliyoruz.


 


Ankara Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 0   0
EURO 0   0
       
Özlü Sözler
İstemek "istiyorum" demek değil, harekete geçmektir. (A.Maurrois)
Ziyaretçi Bilgileri
Bugün: 85
Dün: 97
Toplam: 122704
Kızılcapelit Köyü Derneği İftar Yemeğinde Buluştu

Çorum İli Oğuzlar İlçesi Kızılcapalit Köyü Derneği Üyeleri Ankara Kızılay’da Gürkent Otel de iftar yemeğinde bir araya geldi

Ankara Kızılay’da Gürkent Otelde düzenlenen iftar yemeğine Dernek üyelerimiz ve misafirleri katıldılar. İftar öncesi Köyümüz eski İmamlarından Mehmet Durak hocamız Burhan Kartal hocamız ve Orhan Kartal kardeşimiz Kur’an tilaveti okuyarak gönüllerimize tat kurdular. Arkasından Orhan Kartal tarafından akşam ezanının okunmasıyla oruçlar açıldı. Sonrasından İlahi ve dini sohbetlerin devamında programımız Semazen gösterisiyle devam etti  

Dernek Başkanı Bekir Şahin birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı konuşmasında

Değerli Üyelerimiz kıymetli hemşerilerim saygı değer misafirlerimiz.

Derneğimizin organize ettiği iftar yemeği programına şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına davetimize icabet ettiğinizden dolayı hepinize hoş geldiniz diyor, hepinizi saygı sevgi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum.

Öncelikle bizden önceki Yönetim Kurulu arkadaşlarıma başta Dernek Başkanı Sn Mustafa Karabıyık olmak üzere Sn. Mustafa Şimşek’e Sn. Fazlı Şimşek’e, Sn. İbrahim Kozan’a ve Sn. Orhan Kartal’a ve arkadaşlarımın tüm değerli eşlerine bu güne kadar derneğimize yapmış oldukları hizmetlerinden maddi ve manevi katkılarından dolayı şahsım ve Yönetim kurulu arkadaşlarım adına ayrı ayrı hepsine teşekkür ediyor saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.

Derneğimize özellikle bu güne kadar maddi ve manevi olarak destekte bulunan aracını dernek hizmeti için esirgemeyen desteklerini derneğimizden hiçbir zaman eksik etmeyen Sn. M.ali Kartal abimize ve değerli eşlerine huzurlarınızda ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

Derneğimiz için elini taşın altına koyan aidatını zamanında ve eksiksiz ödeyen maddi manevi yardımlarda ve katkılarda bulunan tüm üyelerimize ve tüm Kızılcapelitli hemşerilerimize teşekkür ediyorum.

Özellikle geleceğimizin teminatı olan kalpleri iyilikten başka bir şey düşünmeyen köyümüz için canlarını ortaya koyan işinde gücünde iyi niyetleriyle ve insanlıklarıyla göz dolduran köyümüzün tüm gençlerine huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum.

Değerli dostlar başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise cehennem azabından kurtuluş olan oruç ayı Ramazan-ı Şerifinizi en samimi duygularla tebrik ediyor, Ramazan ayının tüm insanlığa hayırlar getirmesini yüce Mevla’dan niyaz ediyorum.

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecenizi ve mübarek Ramazan bayramınızı şimdiden tebrik ediyor, ülkemize milletimize ve tüm insanlığa huzur, hoşgörü ve barış getirmesini diliyorum.

Değerli dostlar Ramazan, ayı İslâm’ın merhametini, hakkaniyetini ve ibadetini, bilgi ve erdemle bütünleşmiş ahlâkını, tüm insanlığa anlatan kutsal bir aydır. Her bireyin içtenlikle kendisiyle yüzleştiği, kendisini yenilediği, iç dünyasını tazelediği ve her yıl insanlığı daha iyiye taşımak üzere gelen bereketli bir aydır. Ramazan

İnsanlar arasında dayanışma ruhunun, yardımlaşmanın ve kalp birliğinin perçinlenmesine vesile olan Ramazan ayı, sahip olduğumuz nimetlere şükretmemizi ve bu nimetlere sahip olmayan ihtiyaç sahiplerini kendimizden önce düşünmemiz gerektiğini bizlere anımsatır. Ramazan.

Ramazan ayı ihtiyacı olanları hatırlamanın, onlara yardım etmenin ayı olduğu için kutsaldır, berekettir, sevgidir samimiyettir, paylaşım ayıdır.

Bizler, birbirimize tebessüm etmeyi unutmadan, birbirimizi kırmadan, birbirimize saygı sevgi ve hoşgörü göstererek bu kutsal ayın gerçek amacına ulaşmasını sağlamaktır.

Değerli kızılcapelitliler kıymetli misafirlerimiz yönetim kurulu görevine geldiğimizden bu güne kadar kısıtlı imkânlarla gerçekleştirmiş olduğumuz faaliyetleri etkinlikleri hemen hemen hepiniz biliyorsunuz. Sosyal medyadan da takip ediyorsunuzdur.

İlk olarak köyümüzde okuyan ilk ve ortaokulda eğitim gören çocuklarımıza eğitim yardımı götürdük. Köyümüz de bulunan çok eski bir tarihe uzanan köyümüz ana çeşmesini söküp yerine daha modern yarım şadırvanlı dış görünümü mermer ile donatılması 5 tonluk deposuyla birlikte yapılması planlanan bir çeşme yaptırıyoruz.

Onunla ilgili toplantılar yaptık toplantıya katılan tüm hemşerilerimizin görüşlerini fikirlerini ve düşüncelerini aldık. Allah rızası için bağışlar ve yardımlar topladık. İnşallah Allah nasip eder ise Ramazan Bayramından hemen sonra çeşmenin inşaatına Allah’ın izniyle başlıyoruz.

Aralık ayında eğitime katkı birlik ve beraberlik günü etkinliği düzenledik. Üyemizin her birine Üye kimlik kartı çıkardık kartların ücretsiz olarak teslimatını yaptık. Üniversitede okuyan Üyemizin çocuklarına bir kereye mahsus 500 yüz lira burs yardımında bulunduk.

İnşallah Ramazan Bayramı arife günü akşam namazı ile yatsı namazı arasında Dernek olarak geniş kapsamlı köyümüzden vefat eden tüm ölmüşlerimiz için mevlit okutturuyoruz.

Kıymetli dostlar biz faaliyetlerimizi ve etkinlilerimizi 100 üyemizin aidatlarıyla bağışlarıyla ve hayır seven abilerimizin hemşerilerimizin yardımlarıyla kısıtlı imkânlarla yapmaya çalışıyoruz.

Biz istiyoruz ki daha çok üyemiz olsun büyük ve geniş ailemize gurbette yaşayan Kızılcapelit köyü nüfusuna kayıtlı olan tüm köylülerimiz derneğimize gelsin üye olsun. Ekonomik olarak güçlü olalım daha çok hizmetlere imza atalım çocuklarımıza daha çok burs yardımlarında bulunalım ekonomik olarak durumu iyi olmayan hemşerilerimize yardımlar yapalım istiyoruz. Ama maalesef 100 üyeyi bir türlü aşamadık aşamıyoruz.

Unutmayalım ki, bizler birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe her geçen gün daha çok güçlenebiliriz. Daha çok büyüyebiliriz kaliteli bir dernekçilik yapabiliriz.

Bu duygularla sözlerime son verirken, davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu güzel akşamda, sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan dolayı mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Tekrar hoş geldiniz diyor, sizlere en derin saygı sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum kalın sağlıcakla.


16.04.2022

Okunma Sayısı: 625


34.237.245.80








DİĞER HABERLER

Başkan'ın Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama
Son Ziyaretçi Yorumları
Ali Osman YUMAK
Köyümüzde ilkler lingini hazırlayan kişi yanlış yapmıştır. Köyümüze ilk Kanalizasyon ( pis su ) giderini ve evlere ilk şebeke suyu alınmasını Babam Hasan YUMAK tarafından yapılması sağlanmıştır. Bilenler iyi bilir bilmeyen gençlerimize yanlış bilgi aktarılmasın Lütfen...

Ömür Ersen
Yapılan site gayet güzel. Aidat borcu sorgulama bölümü de gayet güzel olmuş. http://www.otomatikkapiankara.net/

Bekir Şahin
Biz bizler olarak yapılana destek olmalıyız yapılan kötü olursa eleştirelim düzeltelim .yapılan güzel olursa daha iyisini daha fazlasını yapmak için daha teşvikçi olalım saygılar emekleriniz ballı yüreğiniz sağlam olsun


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler

Çorum Kızılcapelit Köyü Derneği

© Copyright 2019  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. Dernek Sitesi | Köy Sitesi


Top